ENERGIE- EN KOSTPRIJSREDUCTIE VOOR DIVERSE INDUSTRIEËN

Turn-key oplossingen

Turn-key oplossingen

U wilt graag doen waar u goed in bent: ondernemen! Optimalisatietrajecten dienen voor u daarom zo eenvoudig mogelijk te verlopen. Bij TBR Energy Solutions kiezen wij daarom voor volledige ontzorging, no- nonsense en plug and play. Wij leveren turn-key installaties waarmee u na aflevering vrijwel direct aan de slag kunt. Volledig gemak voor u dus!

Turn-Key

Turn-key staat voor sleutel omdraaien en gaan! “Hou het simpel” is daarom ons motto, zowel voor onszelf als voor u. Een algehele beschrijving van het turn-key proces is het gehele traject van A tot Z begeleiden in implementeren waarbij u het minste hinder ondervind. Bij aflevering dient de equipment alleen nog te worden gepositioneerd en te worden aangesloten. Wij staan voor u klaar bij de inbedrijfname, waarbij u alleen de schakelaar om hoeft te draaien en daarna zorgeloos verder kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden.

Voordelen turn-key op een rij:

  • Één aanspreekpunt gedurende het proces
  • Één totale prijs waarin alles zit verwerkt, dit maakt het voor u meer overzichtelijk
  • Beperkte tijdsinvestering vanuit de zijde van de klant

Interesse in vernieuwingen en verbeteringen maar eigenlijk geen tijd? Neem dan contact met ons op.

Expertise, enthousiasme en kwaliteit in één! TBR Energy Solutions heeft onze installatie plug and play geleverd. Na het omdraaien van de schakelaars konden we van direct van start!

Bart Smitds,
Bedrijfsleider Fivelingo Appingedam