ENERGIE- EN KOSTPRIJSREDUCTIE VOOR DIVERSE INDUSTRIEËN
  • en

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid, vandaag de dag een populaire en veelgebruikte term. Maar wat is duurzaamheid nou eigenlijk? En wat kan duurzaamheid voor uw organisatie betekenen? Daar kan TBR u bij helpen.

Bij TBR vinden wij het écht belangrijk dat u duurzaam onderneemt. Daarom leveren wij alleen duurzame oplossingen die voor uw onderneming voordeel opleveren. Zo realiseren wij een lagere uitstoot, hergebruik van (warm) water en stoom en besparen wij bovendien kosten.

U onderneemt duurzaam

TBR adviseert haar klanten in duurzaam ondernemen door energiestromen zo efficiënt mogelijk in te richten. Denk hierbij aan waterstromen, gasstromen, luchtstromen en/of oliestromen. Dankzij onze jarenlange ervaring met deze processen kunnen wij u uitstekend adviseren over maatregelen die voor uw organisatie nodig zijn om duurzamer te ondernemen.

Wij dragen zorg voor een lage uitstoot, lage kostprijs en zoveel mogelijk hernieuwbare energie binnen uw onderneming. Zo gaat u duurzaam en bewust om met uitputtende energiebronnen en bespaart u bovendien kosten!

Wij leveren duurzaam

De claim “wij leveren duurzaam” omvat wat ons betreft vooral kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Onze systemen worden volledig gebouwd met materialen die hergebruikt kunnen worden, zoals RVS, staal en aluminium. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardige kwaliteiten materialen om u te voorzien van een installatie die jaren meegaat!

Naast het geven van advies begeleiden wij projecten waarvan wij (deels) de engineering hebben uitgevoerd. Het ontzorgen van klanten in het gehele proces vinden wij erg belangrijk. Zo kunt u bezig zijn met datgene waar u goed in bent: ondernemen!

People, Planet, Profit

De term “People, Planet, Profit” wordt te pas en te onpas gebruikt door industriële bedrijven om aan te geven dat zij duurzaam werken en/of produceren. Toch zitten producten vol met schadelijke kunststoffen en worden regelmatig overbodige verpakkingsmaterialen gebruikt. Wij hanteren “People, Planet, Profit” als volgt:

People: Een laag energieverbruik en lage CO2-uitstoot bij onze klanten. Dat draagt bij aan een betere en gezondere leefomgeving en niet te vergeten aan uw bedrijfsresultaat.

Planet: Zoveel mogelijk recyclebare materialen gebruiken en verpakkingsmaterialen tot een minimum beperken.

Profit: Ondanks het belangrijke milieu-aspect wilt u als ondernemer economisch gezond zijn. Door energiegebruik terug te dringen of slimmer in te zetten minimaliseren wij uw kostprijzen en maximaliseren wij uw winsten.

Kwaliteit, duurzaamheid, levensduur en total cost of ownership. Belangrijke aspecten die bij elke industriële onderneming zorgdragen voor een gezondere toekomst.

Henk Klatter,
Directeur TBR Energy Solutions